2009. január 15., csütörtök

Freedom-HamvaiPG/Vanilla Creep on the beatport!:)


Buy now!
Tegnap kaptunk egy mailt a PornoStar Recordstól, hogy 2009.01.14-én délután fog megjelenni a beatporton mindössze egy doboz cigi áráért! Ahogy szétnéztem a neten, elég sok remix készült a dalból, közülük csak a legjobb 7 került fel az origi mellett Chris Lawyer és Thomy, Somebody, Andy Slake & Bricklake, Popmodell, B-Brothers, és a miénk! nagyobb neveket megelőzve, akik nem fértek fel a maxira! Ráadásul az imént említett mailban az író hölgy hozzátette, hogy pl. a Tommyboynak a mi remixünk tetszik a legjobban!:):):) Aminek természetesen nagyon örülünk, hiszen legújabb információm szerint 01.24-én szülőföldünktől nem messze lévő Pásztón a Miamiban játszik, és sok ismerősünk lesz majd ott!:)
Szóval ennyit a pénzes dolgokról... Röviden még hozzátenném, hogy a pár bejegyzéssel lejjebb említett meglepetésből elárulhatom azt, hogy egy Bootleg Remix készül jelenleg, ami valószínűleg innen letölthető lesz egy nagyon ismert és általatok közkedvelt dalból, aminek a címe maradjon azért még titok... Akik járnak a bulijainkra azoknak még azt is elárulom, hogy egy már általunk régebben is feldolgozott dalról van szó, amire általában sikoltozni szoktatok!
Reméljük erre a dalra most már nemcsak ti, hanem egy ország fog sikoltozni!!! Nagyobbról álmodni sem merek egyelőre...:) Pláne hogy ez egy nagy terv kis része csak...

Nincsenek megjegyzések: