2009. június 19., péntek

A nyár szolgáltatása: BÉRIJESZTEGETÉS:)))


És a dolog, kedves barátaim, halálosan komoly!!! Az úriember nem ijeszteget 18 év alatt, és 65 év felett, mert mindennek van 6ára:)))! hogy neki mennyi az ára, arról nem ír a kis marketnigzseni... Viszont luxus túrákat vezet, viszi a csomagodat, vicceket mesél, művészi fotókat, videókat készít, és egy magával hozott műszaki berendezés segítségével folyamatosan tájékoztatja a 2 fős gyalogezredét az aktuális hírekről:) Haláli ez a pali, ez egyszer biztos, és most jön a lényeg:
dorongkísérettel nosztalgia slágereket énekel túravezetés közben:D, és ha még ez sem lenne elég este tábortüzet rak, láb- és hátmasszírozást csinál, sőt vigyáz gyermekünkre, és kapaszkodjatok meg: "igény esetén külön gyereknevelés bevált módszerekkel", "sötétebb, dzsumbujusabb helyeken előremegy", biztonsági szolgáltatásokat nyújt (őrzővédő, csomagfelügyelő, testőri feladatok támadás esetén)
életviteli, egészségügyi tanácsokat ad, és mindezek tetejébe igény szerint minden mást (pl. sima beszélgetés, lelki meghallgatás)

A BÉRIJESZTEGETÉS már extra kategória, nézzük csak mire is gondolt:


Hogy lábnyomazik e a hóba arról a weboldalán nem kapunk tájékoztatást, viszont érdemes elolvasni a vendégkönyvét:)))

Összességében nálam kiérdemelte a 2009-es nyár LUXUS SZOLGÁLTATÁSA címet! Aki teheti ki ne hagyja:)

Nincsenek megjegyzések: