2009. január 7., szerda

Összegzés az elmúlt évünkről II.

Ahogy ígértem, most folytatom az összegzést, ezúttal a nyárral. Amikor is ismét történt egy olyan dolog, ami azelőtt nem... Nevezetesen zenélni hívtak a Balatonra! Na nem a Palace-ba, vagy a Flörtbe, de nem tudtunk nemet mondani egy jóbarátunk ajánlására...

"Céges" kertiparty volt, de bevállaltuk teljesen saját hang és fénytechnikával, és végül nem bántuk meg! Annyi koktélt még életemben nem ittam, mint akkor este:)

Legyen itt néhány kép a buliból:

Most pedig egy olyan dolgot mondok el, ami bőven megérne egy külön bejegyzést is, ha forró nyomon írnék róla. Így csak megemlítem, hogy október elején a budapesti Syma csarnokban volt egy Hangfoglalás nevű rendezvény, melynek keretén belül a Zaj Stúdió rendezett egy DJ versenyt, ahol is az 50 jelentkező közül Smilee volt az, aki a zsűri szerint a legjobban teljesített! A jobb felső sarokban, a kép alatt az egyik zsűritagtól idéztem kritikát. Aki még nem olvasta el, az még mindig megteheti:) A zsűri elnöke pedig nem más volt, mint Bárány Attila!

A verseny után a Diszkrónika című szaklap terjedelmes cikket közölt a versenyről, és a szerintem túl szigorú kezdeti kritika után azért nem fukarkodik a versenyzők dicséretével sem...
Érdemes azért említést tennem a verseny körülményeiről is. Nevezetesen, hogy szombaton reggel 8-kor érkezett haza a 2 díszmadár a Szlovákiai buliból full "töken" (a másik díszmadár Mr. Bigee kollégánk szokott a warm upunk lenni:)... És 11-kor már a pultban kellett zenélni Budapesten... (BP-Salgótarján legalább 80 perc kocsival, ha a szabályokat betartjuk, és nincs dugó...) Szóval kezdésre épp odaértünk, merthát volt dugó. A legjobb 15-be egyébként Smilee-n kívül Mr. Bigee is bejutott, ahol ejtett egy apró hibát (a bakeliten véletlenül meglökte a tűt), és ez okozta a vesztét, pedig Bárányon látszott, hogy kedveli a fickót... Na egy szó, mint 100, azért nem kesergünk, hogy csak az első helyet sikerült megszerezni:)

Nincsenek megjegyzések: