2009. február 2., hétfő

Vanilla Creep Live Video in Pécskő Café 2009.01.30. part2:)

Mélyen tisztelt Hölgyek, elvtársak, polgártársak, kedves barátaim! Mint lejjebb írtam elkészültem a hétvégi pécskős videó vágásával, és most felkerült a videó második része is, akik nem látták az elsőt, azoknak javaslom először azzal kezdeni egy bejegyzéssel lejjebb! Jó szórakozást!


A partyfotók még váratnak magára, a fotós kolléga kicsit lassan dolgozza fel azt a potom 400 képet...
További YouTube videókról, amit lejjebb igértem: A héten szeretnénk elindítani egy sorozatot, amelynek első darabjában nem mással, mint Hamvai PG-vel fogunk beszélgetni, amennyiben Smilee felépül a betegségéből, mert most beszéltem vele telefonon, eléggé beinjekciózták a srácot... Még mindig nem épült fel a vírusokból. Gyógyulj meg Tesó, mert nem érünk rá betegeskedni!

1 megjegyzés:

RaveAir írta...

Srácok! Jó ötlet volt ez a videós beszélgetés. Az egyedüli gond az volt, nem tudtátok eldönteni, hogy egyszerű beszélgetés legyen, vagy pedig interjú. A másik, hogy a végén már az is borult, hogy egy egyenes interjú legyen, mert a kérdező is kérdezett lett a korábbi válaszadó által.

Legközelebb, ha interjúsra fogjátok, és van időtök, akkor inkább többször fussatok neki egy kérdésnek, vagy válasznak, ha valamelyiket kényelmetlennek találjatok. Utólag meg lehet vágni, és talán kevésbé tűntök akkor a kamera előtt feszélyezettnek.

A blog amúgy elég szépen fejlődik, csak így tovább. További plusz pont a komment lehetőségekért! ;)